Zorlu uygulamalar için üstün mukavemet-ağırlık oranı, mükemmel işlenebilirlik ve olağanüstü korozyon direncine sahip özel 6061-T6 alüminyum parçaların profesyonel üretimi.
±0.005mm tolerans
310 MPa çekme dayanımı
Mükemmel güç-ağırlık oranı
Doğal oksit koruması

6061-T6'yı hassas üretim uygulamaları için birinci sınıf tercih haline getiren olağanüstü özellikleri ve karakteristikleri anlamak.
T6 ısıl işlem sürecimiz, özel parçalarınız için optimum mekanik özellikler ve boyutsal kararlılık sağlar.
Homojen alaşım çözünmesi için 530°C'ye kadar ısıtma
Alaşım elementlerini korumak için suda hızlı soğutma
160°C'de 8-12 saat yapay yaşlandırma
Maksimum mukavemet ve sertlik elde edildi
Olağanüstü hassasiyetle yüksek kaliteli 6061-T6 alüminyum parçaları üretmek için gelişmiş CNC işleme teknolojileri ve süreçleri.
6061-T6 alüminyum parçalarımız, üstün performans ve güvenilirlik gerektiren çeşitli endüstrilerdeki kritik uygulamalara hizmet eder.
Uçak yapısal bileşenleri, motor bağlantıları, kontrol yüzeyleri, iniş takımı parçaları ve iç donanımlar
Motor blokları, şanzıman kasaları, süspansiyon bileşenleri, fren bileşenleri ve performans parçaları
Isı emiciler, muhafazalar, montaj braketleri, EMI koruması ve termal yönetim bileşenleri
Makine bileşenleri, pompa gövdeleri, vana gövdeleri, yapısal destekler ve işleme ekipmanları
Çeşitli endüstriyel uygulamalar için ürettiğimiz geniş yelpazede özel 6061-T6 alüminyum parçalar.
Önde gelen bir Çin üreticisi olarak, özel alüminyum parçalarınız için olağanüstü değer sunmak amacıyla ileri teknolojiyi rekabetçi fiyatlarla birleştiriyoruz.
Son teknoloji CNC ekipmanları ve uzman teknisyenlerimiz her parçada hassasiyet ve kaliteyi garantiliyor.
Aracısız doğrudan üretici fiyatlandırması, yerel tedarikçilere kıyasla %40'a varan maliyet tasarrufu sağlıyor.
Kapsamlı test ve denetim protokollerine sahip ISO 9001:2015 sertifikalı kalite yönetim sistemi.
Verimli üretim süreçleri, en yüksek kalite standartlarını korurken hızlı teslimat sürelerine olanak tanır.

6061-T6'nın diğer alüminyum alaşımlarıyla nasıl karşılaştırıldığını anlamak, uygulamanız için doğru malzeme seçimini yapmanıza yardımcı olur.
| Varlığınızı | 6061-T6 | 7075-T6 | 2024-T3 | 5083-H111 |
|---|---|---|---|---|
| Çekme Dayanımı (MPa) | 310 | 572 | 483 | 317 |
| Akma Dayanımı (MPa) | 276 | 503 | 345 | 228 |
| Uzama (%) | 12 | 11 | 20 | 16 |
| işlenebilirlik | Çok İyi | İyi | İyi | İyi |
| Kaynaklanabilirlik | Çok İyi | Zayıf | İyi | Çok İyi |
| Korozyon Direnci | Çok İyi | Zayıf | Zayıf | Çok İyi |
İlk tasarımdan son teslimata kadar, akıcı sürecimiz her adımda kalite ve verimliliği garanti eder.
Üretilebilirliği ve maliyet etkinliğini optimize etmek için CAD dosyalarınızı ve özelliklerinizi inceleyin
Kaynak sertifikalı 6061-T6 alüminyumu alın ve kaliteyi doğrulamak için gelen muayeneyi gerçekleştirin
Uygun kesme parametreleri ve takım seçimiyle optimize edilmiş CNC programları oluşturun
Sürekli izleme ve proses içi kalite kontrolü ile işleme operasyonlarını yürütün
Kapsamlı boyut denetimi ve malzeme özelliği doğrulaması
İhtiyaçlarınızı karşılamak için belirtilen yüzey kaplamalarını ve işlemlerini uygulayın
Kaliteye olan bağlılığımız uluslararası sertifikasyonlar ve titiz kalite kontrol süreçleriyle desteklenmektedir.
Tutarlı ürün kalitesi ve müşteri memnuniyetini garanti eden sertifikalı kalite yönetim sistemi
Değirmen test sertifikaları ve kimyasal bileşim analizi ile tam malzeme izlenebilirliği
Kritik boyutlar için CMM muayene raporları ve ilk ürün muayene belgeleri
Projenize başlamaya hazır mısınız? Özel alüminyum parça ihtiyaçlarınız için ücretsiz fiyat teklifi ve danışmanlık almak üzere bugün bizimle iletişime geçin.
Telefon
+86-0755-28025755
E-posta
Adres
Longhua Meilong Yolu ve Donghuanyi Yolu'nun kesişimi, Songhe Topluluğu, Longhua Caddesi, Longhua Bölgesi, Shenzhen, Guangdong, Çin